Mi is az odoo?

Az Odoo (korábban OpenERP) egy átfogó szemléletű üzleti alkalmazás, mely teljesen lefedi a vállalati igényeket. Weboldal, e-kereskedelem, gyártás, készletkezelés, projektmenedzsment, csak néhány azok közül a funkciók közül ahol az Odoo támogatást nyújt.

Az Odoo egy rendkívül rugalmas és teljesen integrált rendszer, mely a legkomplexebb elvárásokat és üzleti folyamatokat is képes kielégíteni.

Az Odoo egy nyílt forráskódú alternatívája az SAP, Oracle, Microsoft és más cégek rendszereinek.
Megoldást garantál minden üzleti igényre úgy, hogy a későbbiekben további új alkalmazásokkal is kiegészíthető, így képes együtt növekedni a cége méretével és az Ön igényeivel.

Az Odoo egy web alapú rendszer, így nem kell különböző installációkkal bajlódni. Elég egy böngésző, amiből a teljes ERP elérhető. Ennek köszönhetően – természetesen – platform független is, szinte bármilyen eszközről (számítógép, laptop, mobiltelefon, tablet) használható.

Éppen a webes felépítés teszi lehetővé, hogy az Odoo többek között Cége weboldalát is kezelje, de emellett könnyen integrálhatja az ERP működésébe a webshopot, az online kommunikációt, vagy a kapcsolat-felvételt. Mindezt egy rendszerben, valós időben, külső szoftverek és alkalmazások közbeiktatása nélkül.

Weboldalépítés

Az Odooból közvetlenül vezérelhető, könnyen kezelhető és keresőbarát. Integrált blog kezelés és élő chat az ügyfelekkel.

E-kereskedelem

Értékesíts online! A beépített webshop motor által az internet a közvetlen kereskedelmi csatornád lesz.

Ügyfélkapcsolatok

Lendítsd fel az vállalatod és tedd hatékonyabbá az értékesítői munkát!

Értékesítési pont (POS)

Érintőképernyős értékesítési pont kiépítése PC-re, illetve iOS vagy Android tabletre.